Facturarea automată, unul din beneficiile facturării online

Dacă firma dumneavoastră oferă servicii pe bază de abonament sau în baza unui contract, pe care trebuie să le facturati lună de lună, facturarea automată este o facilitate extrem de utilă a aplicaţiilor de facturi online, care vă ajută să economisiţi timp şi să gestionaţi mai uşor facturile recurente.

Un program de facturare online vă oferă facilitatea de a emite automat facturi pentru clienţii cărora le facturaţi periodic aceleaşi servicii. Cu opţiunea de facturare automată, nu mai pierdeţi timp cu introducerea datelor la fiecare facturare. Este suficient să le completaţi prima dată şi să alegeţi din program frecvenţa de facturare şi ziua din lună la care doriţi să se emită factura. Programul de facturare le va emite automat la data stabilită si le va trimite clienţilor, pe email.

Programul de facturare Conteq include opţiunea de facturare automată, care poate fi activată din meniul principal, în secţiunea Facturi->Facturi recurente.

 

Vezi si:

Facturare pe tabletă si telefon

Notificări automate de plată pentru facturile scadente sau restante

Program de facturare online, soluţie practică pentru antreprenori

Ce este Conteq?

Conteq este un program de facturare şi gestiune stocuri online, care oferă firmelor o soluţie completă, flexibilă şi profesională pentru emiterea şi gestiunea facturilor, controlul stocurilor si monitorizarea vânzărilor.

Facturare Online

Gestiune Stocuri Online

Rapoarte detaliate vânzări

Alte Articole

Noi reglementări privind facturarea, din 2013

Principalele modificări şi clarificări privind facturarea pe care le aduce Ordonanţa Guvernului nr.15/2012 se referă la menţiuni noi care trebuie să apară pe facturile emise şi eliminarea obligatiei de a emite facturi in anumite situaţii expres prevăzute de lege.

citește mai mult

Operatiuni pentru care nu se emit facturi

Ordonanţa 15/2012 pentru modificarea şi completarea Codul Fiscal, publicată la 29 august, aduce clarificări privind situaţiile în care persoanele impozabile sunt scutite de obligaţia de a emite facturi pentru livrările de bunuri sau prestările de servicii efectuate.

citește mai mult

Facturarea și gestiunea stocurilor mai simple ca niciodată

Conteq îți oferă libertatea de a lucra de oriunde.
Accesezi programul online, de pe laptop, tabletă sau telefon.

Testează 30 de zile gratuit

Nu descarci, nu instalezi nimic.