Program de facturare online, soluţie practică pentru antreprenori

Un pas important în administrarea eficientă a oricărei afaceri îl reprezintă fără-ndoială managementul facturilor, monitorizarea vânzărilor şi evidenţa încasărilor. O soluţie potrivită te ajută să economiseşti timp, să lucrezi organizat cu documentele contabile, să gestionezi facturile şi să urmăreşti vânzările şi încasările în cel mai eficient mod posibil.

Eficienţă şi control

Monitorizezi în permanenţă cât ai facturat şi cât ai de încasat. Poţi căuta şi sorta instant facturile încasate recent, pe cele plătite parţial sau cu termen de plată depăşit. Poţi avea în permanenţă o situaţie în timp real a încasărilor şi a facturărilor. Ceea ce înseamnă infinit mai puţin efort pentru tine şi încasări la timp!

Un program de facturare online îţi oferă în plus avantajul de a putea emite oricând facturi, chiar şi când nu eşti la birou, de pe orice calculator conectat la Internet, sau tabletă. Dacă activitatea ta presupune deplasări frecvente, nu eşti nevoit să aştepţi zile sau ore până ajungi la computerul de la birou ca să emiţi o factură.

Elimini erorile

Utilizând un program de facturare, minimizezi sau chiar elimini erorile şi încurcăturile. Un program de facturare profesionist nu te lasă să greşeşti.

Costuri reduse

Cu un program de facturare online, nu investeşti în licenţe sau în infrastructură, nici în mentenanţă şi suport. Ai doar un abonament lunar, la preţuri avantajoase.

Factura ta arată profesionist

O factură cu un aspect îngrijit reprezintă o carte de vizită. Este un mod de a-ţi asigura un plus de încredere din partea clienţilor şi a partenerilor tăi de afaceri. Încearcă un program de facturare şi vei remarca imediat diferenţa faţă de rezultatul în Word sau Excel!

 

Vezi si:

Cum alegem un program de facturare

Facturarea automată, unul din beneficiile facturării online

Facturare de pe tabletă si telefon

Ce este Conteq?

Conteq este un program de facturare şi gestiune stocuri online, care oferă firmelor o soluţie completă, flexibilă şi profesională pentru emiterea şi gestiunea facturilor, controlul stocurilor si monitorizarea vânzărilor.

Facturare Online

Gestiune Stocuri Online

Rapoarte detaliate vânzări

Alte Articole

Noi reglementări privind facturarea, din 2013

Principalele modificări şi clarificări privind facturarea pe care le aduce Ordonanţa Guvernului nr.15/2012 se referă la menţiuni noi care trebuie să apară pe facturile emise şi eliminarea obligatiei de a emite facturi in anumite situaţii expres prevăzute de lege.

citește mai mult

Operatiuni pentru care nu se emit facturi

Ordonanţa 15/2012 pentru modificarea şi completarea Codul Fiscal, publicată la 29 august, aduce clarificări privind situaţiile în care persoanele impozabile sunt scutite de obligaţia de a emite facturi pentru livrările de bunuri sau prestările de servicii efectuate.

citește mai mult

Facturarea și gestiunea stocurilor mai simple ca niciodată

Conteq îți oferă libertatea de a lucra de oriunde.
Accesezi programul online, de pe laptop, tabletă sau telefon.

Testează 30 de zile gratuit

Nu descarci, nu instalezi nimic.