Politica de securitate şi confidenţialitate

Gradientis Software SRL, în calitate de autor, proprietar, administrator al site-ului conteq.ro (denumit în continuare “Site-ul”), respectă confidenţialitatea şi securitatea informaţiilor, inclusiv a datelor cu caracter personal, furnizate de către persoanele care vizitează Site-ul, în vederea emiterii de facturi şi alte documente contabile, scop în care a creat şi aplică prezenta Politică de securitate şi confidenţialitate.

Gradientis Software SRL este înregistrată cu nr. 20505 la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Accesul pe conteq.ro şi utilizarea serviciilor de facturare online furnizate prin intermediul Site-ului de către dumneavoastră se supune Termenilor şi Condiţiilor de Utilizare care reprezintă Contractul de Furnizare de servicii de facturare online exclusiv prin intermediul Site-ului.


Informaţiile pe care le colectăm şi modul în care le utilizăm

Gradientis Software SRL se angajează să vă ofere control deplin asupra informaţiilor pe care le introduceţi pe site. Puteţi schimba oricând doriţi parola pentru accesul la contul de utilizator şi puteţi vizualiza şi actualiza datele cu caracter personal pe care le-aţi introdus.

Gradientis Software SRL poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal (de ex. nume, prenume, adresa de email), numai cu acordul dumneavoastră şi în următoarele scopuri:

 • Pentru a asigura accesul dumneavoastră securizat la serviciul de facturare;
 • Pentru livrarea serviciilor de facturare prin intermediul Site-ului;
 • Pentru facturarea acestor servicii comandate de către dumneavoastră;
 • Pentru personalizarea serviciilor furnizate prin intermediul Site-ului;
 • Pentru a comunica cu dvs. în privinţa serviciilor furnizate, inclusiv pentru a vă informa cu privire la actualizările, modificările, îmbunătăţirile, dezvoltările, ofertele promoţionale sau întreruperile serviciilor furnizate prin intermediul Site-ului.


Gradientis Software SRL se obligă să păstreze confidenţialitatea informaţiilor, inclusiv a datelor cu caracter personal, furnizate de dumneavoastră prin intermediul Site-ului:

 • Nu vom divulga niciunui terţ informaţiile, inclusiv datele cu caracter personal, furnizate de dvs. prin intermediul Site-ului, decât cu consimţământul dvs. expres şi neechivoc;
 • Nu vom reproduce, sintetiza şi / sau distribui niciunui terţ nicio informaţie furnizată de dvs. prin intermediul Site-ului, fără consimţământul dvs. expres şi neechivoc;
 • Puteţi solicita în orice moment ştergerea definitivă din sistemele noastre a informaţiilor asociate cu înregistrarea dvs. ca utilizator al serviciilor noastre furnizate prin intermediul Site-ului;
 • Vom lua măsuri rezonabile pentru a asigura securitatea informaţiilor, inclusiv a datelor cu caracter personal, furnizate de dvs. prin intermediul Site-ului.
 • Gradientis Software SRL nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terţi.


Gradientis Software SRL poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi, fără consimţământul dumneavoastră, dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru:

 • conformarea la rigorile legii;
 • protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale Gradientis Software SRL şi ale site-urilor sale web;
 • acţionarea în circumstanţe de urgenţă pentru protejarea siguranţei personale a angajaţilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.


Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime

Gradientis Software SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

 • realizarea de analize/rapoarte;
 • realizarea de informări în scopuri proprii;
 • publicării, promovării, ofertării produselor/serviciilor oferite de către Gradientis Software SRL.


Securitatea datelor colectate

Gradientis Software SRL utilizează metode şi tehnologii de securitate pentru a asigura securitatea şi protecţia informaţiilor dvs., inclusiv a datelor cu caracter personal, conform prevederilor legale în vigoare. Metodele şi tehnologiile de securitate utilizate includ:

 • acces securizat cu nume de utilizator şi parolă;
 • server protejat prin firewall;
 • criptarea datelor furnizate de dvs. prin utilizarea serviciilor din cadrul Site-ului;
 • conexiune criptată https, folosind un certificat digital emis de K Software Certificate Authority.
 • Back-up zilnic automat al datelor dvs.


Serverele pe care este găzduit Site-ul sunt dedicate şi protejate de acces fizic şi la distanţă neautorizat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic şi din punct de vedere al securităţii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele şi informaţiile furnizate de dvs. prin intermediul Site-ului şi analizăm în permanenţă noile tehnologii în domeniu pentru a menţine un nivel rezonabil de securitate pentru serviciile oferite.


Legislaţie

Politica de confidenţialitate se supune legislaţiei române în vigoare. Orice litigiu va fi soluţionat mai întâi pe cale amiabilă. În cazul în care nu se poate ajunge la o întelegere între părţi, litigiul va fi considerat competenţa instanţelor judecătoreşti.


Despre Politica de Confidenţialitate

Dacă aveţi întrebări legate Politica de Confidenţialitate sau doriţi să fiţi informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către Gradientis Software SRL şi care vă privesc direct, vă rugăm să ne contactaţi.