Despre noi

Conteq.ro este administrat de Gradientis Software, companie înfiinţată în 2009 şi având ca obiectiv dezvoltarea de aplicaţii online de tip SaaS pentru piaţa locală.

Lansat în mai 2010, Conteq.ro a pornit ca un program de facturare online. Cu perseverenţă şi multă muncă, produsul s-a dezvoltat treptat pentru a acoperi şi alte nevoi în administrarea firmelor. Astăzi, Conteq.ro este o soluţie completă, stabilă şi performantă pentru facturare, gestiunea stocurilor şi evidenţă primară, şi unul dintre puţinele programe de gestiunea stocurilor online.


Cum gândim

Un program informatic trebuie să fie în primul rând uşor de utilizat
Este principiul de bază care ne-a ghidat în dezvoltarea programului de facturare şi gestiune. Pare banal, dar câte softuri ai reuşit să utilizezi eficient fără instruire sau fără să citeşti documentaţia?

Un soft nu se limitează la achiziţia unui abonament sau licenţe
De fapt, cumperi un serviciu, iar de asta îţi dai seama când apare prima problemă. Garantăm clienţilor noştri servicii de suport nelimitat şi actualizări gratuite ale programului.

Vrem ca utilizatorii noştri să fie mulţumiţi de alegerea făcută
Vrem să stai alături de noi pentru că eşti pe deplin mulţumit, nu pentru că te leagă un contract pe termen lung sau o licenţă achiziţionată. Conteq este diponibil pe bază de abonament, care poate fi plătit chiar şi lunar.

Îţi prezentăm lucrurile aşa cum sunt, nu cum ţi-ar plăcea să le auzi
Nu promitem ceea ce nu facem. Folosim cu responsabilitate termeni precum “gratuit”, “nelimitat”, “cel mai bun”, “pe viaţă”, “securitate”, “confidenţialitate”, iar atunci când o facem, suntem siguri pe ceea ce spunem.

Alte noutăţi

Noua cotă standard de TVA de 20%

Programul de facturare şi gestiune Conteq a introdus noua cotă de TVA de 20%, aplicabila conform noului Cod Fiscal de la 1 ianuarie 2016.

Export facturi în SAGA

Am adăugat funcţia de export a facturilor în programul de contabilitate SAGA. Astfel, facturile emise în programul Conteq pot fi transferate cu ușurinţă în SAGA, prin funcţia de import.

citește mai mult

Modul nou de proforme recurente

Programul de facturare şi gestiune stocuri Conteq.ro cuprinde un modul nou de proforme recurente, similar celui de facturi recurente.

citește mai mult

Facturarea și gestiunea stocurilor mai simple ca niciodată

Conteq îți oferă libertatea de a lucra de oriunde.
Accesezi programul online, de pe laptop, tabletă sau telefon.

Testează 30 de zile gratuit

Nu descarci, nu instalezi nimic.