Evidenţă facturi şi plăţi furnizori

9 mai 2012

Am adăugat o nouă facilitate care permite firmelor să aibă în orice moment o situaţie clară şi corectă asupra achiziţiilor şi plăţilor către furnizori.

 • Urmărirea plăţilor către furnizori
  Pe lângă emiterea şi evidenţa facturilor de vânzare, firmele îşi pot înregistra în program facturile primite de la furnizori şi pot urmări cu uşurinţă istoricul achiziţiilor, sumele datorate, precum şi termenele de plată. Se pot adăuga plăţi în contul facturilor de intrare – parţiale sau totale şi se pot obţine situaţii detaliate cu facturile neachitate, plătite parţial sau total, neachitate la timp.
 • Gestiunea furnizorilor şi analiza cheltuielilor
  Pentru o evidenţă clară a relaţiilor comerciale cu furnizorii firmei, programul generează rapoarte detaliate privind volumul achiziţiilor per furnizor sau per produs / serviciu, într-o anumită perioadă. Astfel, puteţi avea o imagine corectă asupra produselor / serviciilor pentru care aţi cheltuit cei mai mulţi bani sau partenerii cu care derulaţi cele mai mari tranzacţii.
 • Balanţă partener
  Pentru partenerii cu care derulaţi atât operaţiuni de vânzare cât şi de cumpărare, programul vă oferă o situaţie centralizată a tranzacţiilor, astfel încât ştiţi în orice moment daca aveţi de primit sau de dat bani către partenerul dvs.
 • Situaţie TVA - TVA de recuperat sau TVA de plătit
  Nu în ultimul rând, raportul “Situaţie TVA” prezintă o situaţie detaliată a TVA-ului din facturile de cumpărare şi cele de vânzare, astfel încât aflaţi rapid şi în timp real cât TVA aţi acumulat din vânzări şi cât din cumpărări, fără să mai aşteptaţi prelucrările contabile.

Noul modul de evidenţă a facturilor şi plăţilor către furnizori poate fi un instrument eficient de urmărire a cheltuielilor lunare ale firmei, de la facturi de utilităţi, chirii, etc. până la facturi de servicii, lucrări şi diverse achiziţii pentru firmă.

 

Vezi si:

Lansare modul de gestiune stocuri online

Rapoarte detaliate vânzări

Notificări automate de plată pentru facturile scadente sau restante

Alte noutăţi

Noua cotă standard de TVA de 20%

Programul de facturare şi gestiune Conteq a introdus noua cotă de TVA de 20%, aplicabila conform noului Cod Fiscal de la 1 ianuarie 2016.

Export facturi în SAGA

Am adăugat funcţia de export a facturilor în programul de contabilitate SAGA. Astfel, facturile emise în programul Conteq pot fi transferate cu ușurinţă în SAGA, prin funcţia de import.

citește mai mult

Modul nou de proforme recurente

Programul de facturare şi gestiune stocuri Conteq.ro cuprinde un modul nou de proforme recurente, similar celui de facturi recurente.

citește mai mult

Facturarea și gestiunea stocurilor mai simple ca niciodată

Conteq îți oferă libertatea de a lucra de oriunde.
Accesezi programul online, de pe laptop, tabletă sau telefon.

Testează 30 de zile gratuit

Nu descarci, nu instalezi nimic.