Export facturi în SAGA

5 februarie 2015

Am adăugat funcţia de export a facturilor în programul de contabilitate SAGA. Astfel, facturile emise în programul Conteq pot fi transferate cu uşurinţă în SAGA, prin funcţia de import.

Această funcţionalitate vine în sprijinul firmelor care utilizează programul SAGA pentru întocmirea situaţiilor contabile lunare, reducând semnificativ timpul şi volumul de muncă datorat introducerii documentelor de mai multe ori.

Funcţia de import a facturilor din programul Conteq le permite contabililor care utilizează programul SAGA să preia automat datele din facturile de vânzare – client, articole facturate, preţ, totaluri, etc., fără a fi necesară introducerea din nou a datelor.

Detalii şi instrucţiuni complete despre procedura de export a facturilor din Conteq sunt disponibile în Ghidul de utilizare, accesibil din interfaţa programului Conteq.

 

Vezi si:

Emiterea automată de facturi recurente

Emiterea automată de proforme recurente

Programarea notificărilor automate de plată pentru facturile scadente

Alte noutăţi

Noua cotă standard de TVA de 20%

Programul de facturare şi gestiune Conteq a introdus noua cotă de TVA de 20%, aplicabila conform noului Cod Fiscal de la 1 ianuarie 2016.

Export facturi în SAGA

Am adăugat funcţia de export a facturilor în programul de contabilitate SAGA. Astfel, facturile emise în programul Conteq pot fi transferate cu ușurinţă în SAGA, prin funcţia de import.

citește mai mult

Modul nou de proforme recurente

Programul de facturare şi gestiune stocuri Conteq.ro cuprinde un modul nou de proforme recurente, similar celui de facturi recurente.

citește mai mult

Facturarea și gestiunea stocurilor mai simple ca niciodată

Conteq îți oferă libertatea de a lucra de oriunde.
Accesezi programul online, de pe laptop, tabletă sau telefon.

Testează 30 de zile gratuit

Nu descarci, nu instalezi nimic.