Facturare pe tabletă şi smartphone

08 iulie 2011

Recent am testat şi optimizat programul de facturare pentru utilizarea de pe tablete şi smartphone. Astfel, puteti emite facturi în orice situaţie, le puteţi vizualiza sau le puteţi trimite pe email clienţilor.

Programul de facturare a fost testat şi funcţionează corect pe iPhone, pe smartphone-uri cu sistem de operare Android, precum şi pe tablete - iPad şi tablete Android. Accesarea programului de facturare de pe telefonul mobil sau tabletă se face la fel ca şi pe laptop sau computer; este necesară o conexiune la Internet şi un browser. Pentru iPhone recomandăm browser-ul implicit al telefonului, iar pe modelele Android, recomandăm accesarea programului de facturare cu Firefox Mobile sau Chrome.

Pentru versiunea mobilă a programului de facturare am păstrat acelaşi flux de lucru şi acelaşi mod de generare a documentelor contabile ca şi în varianta pentru computer. Interfaţa ergonomică şi aerisită ne-a permis să adaptăm cu uşurinţă aplicaţia de facturare pentru ecranul mai mic al unui smartphone sau al unei tablete, fără a elimina nicio funcţionalitate a programului şi fără a îngreuna modul de lucru. Facturile şi toate documentele create se generează în format pdf, la fel ca pe calculator şi pot fi trimise pe email, direct din aplicaţie.

 

Vezi si:

Exportul facturilor în SAGA

Lansare modul de gestiune stocuri online

Notificări automate de plată, pe email, pentru facturile scadente sau restante

Alte noutăţi

Noua cotă standard de TVA de 20%

Programul de facturare şi gestiune Conteq a introdus noua cotă de TVA de 20%, aplicabila conform noului Cod Fiscal de la 1 ianuarie 2016.

Export facturi în SAGA

Am adăugat funcţia de export a facturilor în programul de contabilitate SAGA. Astfel, facturile emise în programul Conteq pot fi transferate cu ușurinţă în SAGA, prin funcţia de import.

citește mai mult

Modul nou de proforme recurente

Programul de facturare şi gestiune stocuri Conteq.ro cuprinde un modul nou de proforme recurente, similar celui de facturi recurente.

citește mai mult

Facturarea și gestiunea stocurilor mai simple ca niciodată

Conteq îți oferă libertatea de a lucra de oriunde.
Accesezi programul online, de pe laptop, tabletă sau telefon.

Testează 30 de zile gratuit

Nu descarci, nu instalezi nimic.