Actualizare program conform noilor reglementări de TVA la încasare

27 decembrie 2012

Programul de facturare Conteq a fost actualizat conform noilor reglementări fiscale privind sistemul de TVA la încasare, în vigoare de la 1 ianuarie 2013. Astfel, programul oferă firmelor suport complet pentru emiterea şi gestiunea facturilor în conformitate cu noile prevederi, precum şi o evidenţă clară şi corectă a TVA-ului colectat şi deductibil.

  • Automatizarea fluxul de întocmire a facturilor cu TVA la încasare, eliminând astfel riscul de creare a unei facturi incorecte. Facturile emise cu programul Conteq cuprind toate informaţiile obligatorii impuse de noul sistem de TVA la încasare;
  • Repartizarea şi calculul automat al TVA-ului aferent încasărilor parţiale pentru facturile emise şi a plăţilor pentru facturile de la furnizori.
  • Situatia facturilor neîncasate şi evidenţa facturilor neîncasate în termen de 90 de zile pentru care se datorează TVA-ul colectat.
  • Raport detaliat încasări şi raport plăţi către furnizori. Programul oferă o evidenţă detaliată a încasărilor şi plăţilor numerar şi prin alte metode de plată.
  • Gestiunea facturilor de la furnizori cu / fără TVA la încasare. Aveţi în orice moment o situaţie clară şi corectă a termenelor de plată către furnizori, a facturilor către furnizorii care aplică mecanismul de TVA la încasare, a plăţilor totale şi parţiale efectuate.
  • Situaţie TVA. Programul generează o situaţie corectă şi actualizată a TVA-ului colectat şi TVA-ului deductibil, conform noilor reglementări fiscale. Generaţi instant situaţia de TVA pentru perioada dorită, fără să recurgeţi la calcule şi tabele complicate.

 

Vezi si:

Lansare modul de gestiune stocuri online

Evidenţa facturilor şi plăţilor către furnizori

Rapoarte detaliate vânzări

Alte noutăţi

Noua cotă standard de TVA de 20%

Programul de facturare şi gestiune Conteq a introdus noua cotă de TVA de 20%, aplicabila conform noului Cod Fiscal de la 1 ianuarie 2016.

Export facturi în SAGA

Am adăugat funcţia de export a facturilor în programul de contabilitate SAGA. Astfel, facturile emise în programul Conteq pot fi transferate cu ușurinţă în SAGA, prin funcţia de import.

citește mai mult

Modul nou de proforme recurente

Programul de facturare şi gestiune stocuri Conteq.ro cuprinde un modul nou de proforme recurente, similar celui de facturi recurente.

citește mai mult

Facturarea și gestiunea stocurilor mai simple ca niciodată

Conteq îți oferă libertatea de a lucra de oriunde.
Accesezi programul online, de pe laptop, tabletă sau telefon.

Testează 30 de zile gratuit

Nu descarci, nu instalezi nimic.