Gestiunea stocurilor pentru magazine en-detail

10 decembrie 2013

Programul de gestiune Conteq include noi facilităţi pentru vânzarea şi urmărirea stocurilor în unităţi de tip magazin: conectarea la casa de marcat pentru emiterea bonurilor fiscale, transfer automat de mărfuri de la depozit la magazin, modul de inventariere, reglarea stocurilor şi modificare preţurilor.

Astfel, programul Conteq oferă un sistem complet de gestiune a stocurilor atât pentru firme de comerţ şi distribuţie, cât şi celor cu activitate mixtă, care, pe lângă unul sau mai multe depozite, administrează şi magazine cu vânzare en-detail.

Conectarea casei de marcat la programul de gestiune permite firmelor să aibă o situaţie actualizată în timp real a stocurilor, vânzările realizate prin eliberarea de bonuri fiscale fiind înregistrate automat în program şi în rapoartele de stocuri. În plus, administrarea detaliilor despre produse se realizează cu uşurinţă din programul de gestiune, nemaifiind necesară operarea modificărilor în casa de marcat.

 

Vezi si:

Lansare modul de gestiune stocuri online

Evidenţa facturilor şi plăţilor către furnizori

Rapoarte detaliate vânzări

Alte noutăţi

Noua cotă standard de TVA de 20%

Programul de facturare şi gestiune Conteq a introdus noua cotă de TVA de 20%, aplicabila conform noului Cod Fiscal de la 1 ianuarie 2016.

Export facturi în SAGA

Am adăugat funcţia de export a facturilor în programul de contabilitate SAGA. Astfel, facturile emise în programul Conteq pot fi transferate cu ușurinţă în SAGA, prin funcţia de import.

citește mai mult

Modul nou de proforme recurente

Programul de facturare şi gestiune stocuri Conteq.ro cuprinde un modul nou de proforme recurente, similar celui de facturi recurente.

citește mai mult

Facturarea și gestiunea stocurilor mai simple ca niciodată

Conteq îți oferă libertatea de a lucra de oriunde.
Accesezi programul online, de pe laptop, tabletă sau telefon.

Testează 30 de zile gratuit

Nu descarci, nu instalezi nimic.