Interfaţă API pentru programul de facturare Conteq

20 octombrie 2012

Am lansat o primă versiune a interfeţei API, care permite integrarea programului de facturare Conteq cu alte aplicaţii şi sisteme informatice, precum magazine online, sisteme de ticketing şi rezervări, aplicaţii de CRM, project / task management, contabilitate, etc.

Prin intermediul interfeţei API, programul de facturare comunică cu alte soluţii informatice ale firmei, facând astfel posibilă sincronizarea datelor din diverse sisteme. Puteţi emite facturi direct din platforma dumneavoastră de magazin online sau de rezervări sau puteţi importa facturi în sistemul de contabilitate. Interfata API este în continuă dezvoltare şi noi facilităţi vor fi adăugate treptat.

 

Vezi si:

Exportul facturilor în SAGA

Lansare modul de gestiune stocuri online

Facturare de pe smartphone şi tabletă

Alte noutăţi

Noua cotă standard de TVA de 20%

Programul de facturare şi gestiune Conteq a introdus noua cotă de TVA de 20%, aplicabila conform noului Cod Fiscal de la 1 ianuarie 2016.

Export facturi în SAGA

Am adăugat funcţia de export a facturilor în programul de contabilitate SAGA. Astfel, facturile emise în programul Conteq pot fi transferate cu ușurinţă în SAGA, prin funcţia de import.

citește mai mult

Modul nou de proforme recurente

Programul de facturare şi gestiune stocuri Conteq.ro cuprinde un modul nou de proforme recurente, similar celui de facturi recurente.

citește mai mult

Facturarea și gestiunea stocurilor mai simple ca niciodată

Conteq îți oferă libertatea de a lucra de oriunde.
Accesezi programul online, de pe laptop, tabletă sau telefon.

Testează 30 de zile gratuit

Nu descarci, nu instalezi nimic.