Noi modele de facturi disponibile în programul de facturare

28 octombrie 2011

Un nou modul de şabloane şi opţiuni de personalizare a documentelor a fost integrat în programul de facturare Conteq. De acum, puteți alege atât modelul de factură dorit, cât şi combinaţia de culori şi fonturi. Astfel, vă puteţi crea propriul model de factură care să reflecte imaginea şi identitatea firmei dumneavostră.

Fie că facturile dumneavoastră cuprind liste lungi de articole sau doar un serviciu, fie că personalizaţi factura sau nu cu logo, sunteţi plătitor sau neplătitor de TVA, cu siguranţă veţi găsi un model potrivit printre variantele disponibile în program.

Sunt disponibile atât şabloane clasice de factură, cât şi variante cu aspect modern. Toate şabloanele pot fi personalizate prin aplicarea unui profil de culori şi fonturi. Modulul cuprinde 10 profiluri pre-definite, care pot fi modificate în functie de preferinte.

Odată cu noul modul de şabloane, programul oferă o flexibilitate sporită în afişarea logo-ului pe factură. Utilizatorii pot alege poziţionarea acestuia, precum şi afişarea sau nu pe fundalul documentelor.

O factură cu un aspect profesional reprezintă în cele din urmă o carte de vizită, care poate da un plus de imagine şi încredere clienţilor dumneavoastră.

 

Vezi si:

Notificări automate pe email pentru facturile scadente sau restante

Actualizare program facturare conform noilor reglementări de TVA la încasare

Rapoarte detaliate vânzări

Alte noutăţi

Noua cotă standard de TVA de 20%

Programul de facturare şi gestiune Conteq a introdus noua cotă de TVA de 20%, aplicabila conform noului Cod Fiscal de la 1 ianuarie 2016.

Export facturi în SAGA

Am adăugat funcţia de export a facturilor în programul de contabilitate SAGA. Astfel, facturile emise în programul Conteq pot fi transferate cu ușurinţă în SAGA, prin funcţia de import.

citește mai mult

Modul nou de proforme recurente

Programul de facturare şi gestiune stocuri Conteq.ro cuprinde un modul nou de proforme recurente, similar celui de facturi recurente.

citește mai mult

Facturarea și gestiunea stocurilor mai simple ca niciodată

Conteq îți oferă libertatea de a lucra de oriunde.
Accesezi programul online, de pe laptop, tabletă sau telefon.

Testează 30 de zile gratuit

Nu descarci, nu instalezi nimic.