Notificări automate de plată, pe email

31 august 2011

Probabil nu există firmă care să nu se confrunte lună de lună cu clienţi care din diferite motive uită sau amână să plătească facturile la timp. În aceste condiţii, unul din cele mai eficiente instrumente de a le reaminti clienţilor de facturile scadente este trimiterea unei notificări de plată pe email.

De astăzi, programul nostru de facturare vă pune la dispoziţie posibilitatea de a crea notificări automate de plată, care se vor trimite automat pe email clienţilor dumneavoastră. Notificările pot fi setate spre a fi trimise cu un anumit număr de zile înainte sau după data scadentă, pentru facturi sau pentru proforme.

Funcţia de setare notificări automate de plată este disponibilă pentru toate conturile Conteq.ro cu plată, precum şi pentru conturile aflate în perioada de probă de 30 de zile.

 

Vezi si:

Facturare pe tabletă si telefon

Exportul facturilor în SAGA

Rapoarte detaliate vânzări

Alte noutăţi

Noua cotă standard de TVA de 20%

Programul de facturare şi gestiune Conteq a introdus noua cotă de TVA de 20%, aplicabila conform noului Cod Fiscal de la 1 ianuarie 2016.

Export facturi în SAGA

Am adăugat funcţia de export a facturilor în programul de contabilitate SAGA. Astfel, facturile emise în programul Conteq pot fi transferate cu ușurinţă în SAGA, prin funcţia de import.

citește mai mult

Modul nou de proforme recurente

Programul de facturare şi gestiune stocuri Conteq.ro cuprinde un modul nou de proforme recurente, similar celui de facturi recurente.

citește mai mult

Facturarea și gestiunea stocurilor mai simple ca niciodată

Conteq îți oferă libertatea de a lucra de oriunde.
Accesezi programul online, de pe laptop, tabletă sau telefon.

Testează 30 de zile gratuit

Nu descarci, nu instalezi nimic.