Conteq.ro, program de facturare online pentru firme si PFA-uri

10 mai 2010

Conteq.ro oferă un nou program online pentru emiterea de facturi, proforme, chitanţe şi avize. Destinat în principal companiilor mici şi mijlocii şi persoanelor fizice autorizate, Conteq.ro pune la dispoziţia acestora o soluţie rapidă, uşor de folosit şi cu costuri minime pentru emiterea şi gestionarea facturilor şi a altor docmente contabile.

Cu noul serviciu, orice client poate emite primele facturi în doar câteva minute. Programul de facturare este accesibil pe baza unui cont de utilizator şi a parolei, de pe orice calculator conectat la Internet. Astfel, firmele au la dispoziţie o soluţie flexibilă, cu costuri mici, care nu necesită instalarea unui program informatic sau investiţii suplimentare. Conteq.ro este un serviciu extrem de intuitiv, cu o interfaţă prietenoasă, fiind accesibil oricărui utilizator, indiferent de cât de familiarizat este cu aplicaţiile informatice şi cu activităţile contabile.

Printre funcţionalităţile serviciului se numără înserierea automată a documentelor emise, cu posibilitatea de a defini mai multe serii de facturare. Clienţii pot emite facturi, proforme, chitanţe şi avize în mai multe limbi, în orice monedă.

Pe lângă emiterea facturilor, proformelor, chitanţelor şi avizelor, serviciul Conteq.ro permite şi gestionarea acestora, astfel încât să poată fi găsite ulterior, simplu şi rapid. Serviciul oferă funcţii avansate de căutare şi raportare, fiind un instrument util şi eficient în urmărirea încasărilor şi în gestionarea documentelor de facturare, a clienţilor şi a produselor. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a căuta şi sorta documentele după criterii multiple, precum seria facturii, client, interval de emitere sau dată scadentă. De asemenea, au în permanenţă o evidenţă a plăţilor şi pot genera rapoarte, ca de exemplu valoarea vânzărilor sau încasărilor într-o anumită perioadă, valoarea restanţelor unui anumit client, etc.

Odată emise, facturile sau alte documente contabile pot fi trimise prin email clienţilor sau pot fi tipărite direct din aplicaţie. Cu Conteq.ro, facturile vor avea un aspect îngrijit, profesional, putând fi personalizate prin adăugarea elementelor de identitate ale firmei (logo-ul, de exemplu).

Nu în ultimul rand, serviciul Conteq.ro asigura o securitate deosebită a datelor atat în ceea ce priveşte accesul neautorizat cat şi riscul de pierdere a datelor, utilizand elemente de siguranta şi back-up.

Conteq.ro este disponibil online, pe bază de abonament lunar, care include suport tehnic nelimitat si actualizări gratuite ale programului.

 

Vezi si:

Lansare modul de gestiune stocuri online

Evidenţa facturilor şi plăţilor către furnizori

Rapoarte detaliate vânzări

Alte noutăţi

Noua cotă standard de TVA de 20%

Programul de facturare şi gestiune Conteq a introdus noua cotă de TVA de 20%, aplicabila conform noului Cod Fiscal de la 1 ianuarie 2016.

Export facturi în SAGA

Am adăugat funcţia de export a facturilor în programul de contabilitate SAGA. Astfel, facturile emise în programul Conteq pot fi transferate cu ușurinţă în SAGA, prin funcţia de import.

citește mai mult

Modul nou de proforme recurente

Programul de facturare şi gestiune stocuri Conteq.ro cuprinde un modul nou de proforme recurente, similar celui de facturi recurente.

citește mai mult

Facturarea și gestiunea stocurilor mai simple ca niciodată

Conteq îți oferă libertatea de a lucra de oriunde.
Accesezi programul online, de pe laptop, tabletă sau telefon.

Testează 30 de zile gratuit

Nu descarci, nu instalezi nimic.