Noutăţi

1 ianuarie 2017

Noua cotă standard de TVA de 19%

Programul a fost actualizat cu noua cotă de TVA de 19%, aplicabilă de la 1 ianuarie 2017, conform Codului Fiscal în vigoare.

1 noiembrie 2016

Generare fişier plăţi pentru import în ING Home'Bank

Am introdus o nouă funcţionalitate prin care se poate genera automat în programul Conteq fişierul de plăţi către furnizori pentru importul în ING Home'Bank. Astfel, firmele care au cont bancar la ING Bank pot automatiza plata facturilor către furnizori, putând fi efectuate până la 500 de tranzacţii printr-o singură operaţiune.

31 decembrie 2015

Noua cotă standard de TVA de 20%

Programul de facturare şi gestiune Conteq a introdus noua cotă de TVA de 20%, aplicabila conform noului Cod Fiscal de la 1 ianuarie 2016.

5 februarie 2015

Export facturi în SAGA

Am adăugat funcţia de export a facturilor în programul de contabilitate SAGA. Astfel, facturile emise în programul Conteq pot fi transferate cu uşurinţă în SAGA, prin funcţia de import.

Această funcţionalitate vine în sprijinul firmelor care utilizează programul SAGA pentru întocmirea situaţiilor contabile lunare, reducând semnificativ timpul şi volumul de muncă datorat introducerii documentelor de mai multe ori.

citeşte mai departe

22 decembrie 2014

Modul nou de proforme recurente

Programul de facturare şi gestiune stocuri Conteq.ro cuprinde un modul nou de proforme recurente, similar celui de facturi recurente.

citeşte mai departe

27 iunie 2014

Conectare casa de marcat la programul de gestiune

Programul de gestiune Conteq poate fi conectat la casa de marcat pentru emiterea bonurilor fiscale direct din aplicaţie.

citeşte mai departe

10 decembrie 2013

Gestiunea stocurilor pentru magazine en-detail

Programul de gestiune Conteq include noi facilităţi pentru vânzarea şi urmărirea stocurilor în unităţi de tip magazin: conectarea la casa de marcat pentru emiterea bonurilor fiscale, transfer automat de mărfuri de la depozit la magazin, modul de inventariere, reglarea stocurilor şi modificarea preţurilor.

citeşte mai departe

23 aprilie 2013

Modul de Gestiune Stocuri

Conteq include de astăzi şi un modul de Gestiune Stocuri, care completează facilităţile de facturare. Soluţia de gestiune se adresează firmelor de mărime mică şi medie din zona de comerţ, distribuţie, magazine online, oferindu-le acestora suportul necesar pentru sincronizarea permanentă între activităţile de vânzare şi cele de aprovizionare.

citeşte mai departe

27 decembrie 2012

Actualizare program conform noilor reglementări de TVA la încasare

Programul de facturare Conteq a fost actualizat conform noilor reglementări fiscale privind sistemul de TVA la încasare, în vigoare de la 1 ianuarie 2013. Astfel, programul oferă firmelor suport complet pentru emiterea şi gestiunea facturilor în conformitate cu noile prevederi, precum şi o evidenţă clară şi corectă a TVA-ului colectat şi deductibil.

citeşte mai departe

27 noiembrie 2012

Conteq.ro, partener în platforma Ymens

Programul de facturare Conteq s-a alăturat platformei Ymens, suita integrată de soluţii software în cloud destinate IMM-urilor din România. Prin acest parteneriat, utilizatorii platformei Ymens îşi pot derula şi gestiona operaţiunile legate de facturare cu ajutorul soluţiei Conteq, beneficiind totodată de acces integrat la aplicaţiile din platformă.

20 octombrie 2012

Interfaţă API

Am lansat o primă versiune a interfeţei API, care permite integrarea programului de facturare Conteq cu alte aplicaţii şi sisteme informatice, precum magazine online, sisteme de ticketing şi rezervări, aplicaţii de CRM, project / task management, contabilitate, etc. Prin intermediul interfeţei API, programul de facturare comunică cu alte soluţii informatice ale firmei, facând astfel posibilă sincronizarea datelor din diverse sisteme. Puteţi emite facturi direct din platforma dvs. de magazin online sau de rezervări sau puteţi importa facturi în sistemul de contabilitate. Interfata API este în continuă dezvoltare şi noi facilităţi vor fi adăugate treptat.

citeşte mai departe

9 mai 2012

Evidenţă facturi şi plăţi furnizori

Lista funcţiilor disponibile în programul de facturare Conteq s-a îmbogăţit cu o nouă facilitate care permite firmelor să aibă în orice moment o situaţie clară şi corectă asupra achiziţiilor şi plăţilor către furnizori. Pe lângă emiterea şi evidenţa facturilor de vânzare, firmele îşi pot înregistra în program facturile primite de la furnizori şi pot urmări cu uşurinţă istoricul achiziţiilor, sumele datorate, precum şi termenele de plată. Se pot adăuga plăţi în contul facturilor de intrare – parţiale sau totale şi se pot obţine situaţii detaliate cu facturile neachitate, plătite parţial sau total, neachitate la timp.

citeşte mai departe

21 martie 2012

Analiza detaliată a vânzărilor cu noul modul de rapoarte

O nouă secţiune de rapoarte de vânzări completează facilităţile disponibile în programul de facturare Conteq. Noul modul oferă utilizatorilor posibilitatea de a analiza în detaliu activitatea de vânzări a firmei, cu ajutorul unei plaje variate de rapoarte şi grafice.

citeşte mai departe

19 martie 2012

Cote speciale de TVA

Am configurat în program toate cotele de TVA şi regimurile speciale reglementate de legislaţia în vigoare. Astfel, în funcţie de specificul operaţiunii sau al produsului facturat, firmele plătitoare de TVA pot selecta în program una din cotele: 24%, 9%, 5%, sdd (Scutit, cu drept de deducere), sfdd (Scutit, fără drept de deducere), neimpozabil, taxare inversă şi TVA inclus (pentru agenţiile de turism). Programul permite adăugarea pe factură de articole cu cote diferite de TVA.

28 octombrie 2011

Noi modele de facturi disponibile

Un nou modul de şabloane şi opţiuni de personalizare a documentelor a fost integrat în programul de facturare Conteq. De acum, utilizatorii pot alege atât modelul de factură dorit, cât şi combinaţia de culori şi fonturi. Astfel, vă puteţi crea propriul model de factură care să reflecte imaginea şi identitatea firmei dvs.

citeşte mai departe

31 august 2011

Notificări automate de plată, pe email

Majoritatea firmelor se confruntă lună de lună cu clienţi care din diferite motive uită sau amână să plătească facturile la timp. În aceste condiţii, unul din cele mai eficiente instrumente de a le reaminti clienţilor de facturile scadente este trimiterea unei notificări de plată pe email.

citeşte mai departe

08 iulie 2011

Facturare pe smartphone şi tabletă

Recent am testat şi optimizat programul de facturare pentru utilizarea de pe smartphone-uri şi tablete. De acum puteţi emite facturi în orice situaţie, le puteţi vizualiza sau le puteţi trimite pe email clienţilor.

citeşte mai departe

28 martie 2011

Site-ul Conteq într-o nouă prezentare

După aproape un an de la lansare am îmbrăcat haine noi. Site-ul conteq.ro vine de acum într-o nouă prezentare, cu un layout modern şi mai atractiv. De asemenea, conţinutul a fost reorganizat astfel încât să reflecte modul în care am evoluat şi să vorbească mai bine despre ceea ce ne diferenţiază: pasiune pentru cele mai noi tehnologii şi inovaţie, un serviciu de suport şi relaţii clienţi prompt şi de cea mai bună calitate, funcţii bine gândite şi o interfaţă intuitivă, pentru a face din Conteq cel mai prietenos program de facturare.

citeşte mai departe

01 iulie 2010

Am modificat cota implicită de TVA

Începând de la 1 iulie 2010, cota implicită de TVA din programul de facturare Conteq.ro se modifică de la 19% la 24%, potrivit noilor reglementari în vigoare de la această dată.

citeşte mai departe

18 iunie 2010

Poţi ştampila factura direct din aplicaţie

Deşi nu mai este obligatorie prin lege, prezenţa ştampilei firmei pe factură dă o notă de profesionalism şi rigurozitate. Dacă pentru facturile tipărite această problemă a rigurozităţii se rezolvă uşor prin aplicarea ştampilei pe ceea ce s-a tipărit, în cazul în care factura se trimite direct prin email nu există nicio meteodă simplă de "ştampilare".

citeşte mai departe

10 mai 2010

Conteq.ro, un nou program de facturare online

Conteq.ro oferă un nou program online pentru emiterea de facturi, proforme, chitanţe şi avize. Destinat în principal companiilor mici şi mijlocii şi persoanelor fizice autorizate, Conteq.ro pune la dispoziţia acestora o soluţie rapidă, uşor de folosit şi cu costuri minime pentru emiterea şi gestionarea facturilor şi a altor docmente contabile.

citeşte mai departe