Modul nou de proforme recurente

22 decembrie 2014

Programul de facturare şi gestiune stocuri Conteq.ro cuprinde un modul nou de proforme recurente, similar celui de facturi recurente.

Acesta oferă posibilitatea de a programa în sistem emiterea automată a proformelor, cu o frecvenţă de 1, 2, 3, 6 sau 12 luni. Proformele astfel setate se vor emite automat la data stabilită de utilizator şi se vor trimite pe email clientului. Pe baza proformelor achitate pot fi generate facturile finale.

Proformele recurente sunt de un real ajutor firmelor care oferă servicii pe bază de abonament care poate fi reînnoit de către client, oferind o mai mare flexibilitate faţă de facturile recurente, care sunt emise în baza unui contract ferm.

Proformele recurente pot fi emise atât pentru servicii cu preţul în lei cât şi în euro sau orice alte valute, programul preluând automat cursul valabil la data emiterii.

 

Vezi si:

Emiterea automată de facturi recurente

Programarea notificărilor automate de plată pentru facturile scadente

Rapoarte detaliate vânzări

Alte noutăţi

Noua cotă standard de TVA de 20%

Programul de facturare şi gestiune Conteq a introdus noua cotă de TVA de 20%, aplicabila conform noului Cod Fiscal de la 1 ianuarie 2016.

Export facturi în SAGA

Am adăugat funcţia de export a facturilor în programul de contabilitate SAGA. Astfel, facturile emise în programul Conteq pot fi transferate cu ușurinţă în SAGA, prin funcţia de import.

citește mai mult

Modul nou de proforme recurente

Programul de facturare şi gestiune stocuri Conteq.ro cuprinde un modul nou de proforme recurente, similar celui de facturi recurente.

citește mai mult

Facturarea și gestiunea stocurilor mai simple ca niciodată

Conteq îți oferă libertatea de a lucra de oriunde.
Accesezi programul online, de pe laptop, tabletă sau telefon.

Testează 30 de zile gratuit

Nu descarci, nu instalezi nimic.