Analiza detaliată a vânzărilor cu noul modul de rapoarte

21 martie 2012

O nouă secţiune de rapoarte de vânzări completează facilităţile disponibile în programul de facturare Conteq. Noul modul oferă utilizatorilor posibilitatea de a analiza în detaliu activitatea de vânzări a firmei, cu ajutorul unei plaje variate de rapoarte şi grafice.

Utilizatorii au la dispoziţie peste 20 de tipuri de rapoarte, cu reprezentări grafice, privind produsele, clienţii, zonele geografice, agenţii de vânzări şi discount-urile acordate.

Datorită integrării perfecte cu Modulul de Facturare, secţiunea de Rapoarte vânzări oferă informaţii în timp real despre volumul de vânzări dintr-o anumită perioadă, cele mai bine vândute produse, clienţii care au generat cele mai bune vânzări, zonele cu vânzarea cea mai mare, etc. De asemenea, pe baza rapoartelor generate, utilizatorii pot determina cu uşurinţă tendinţele de vânzare şi fluctuaţiile vânzărilor în timp, la nivel de articole, clienţi, agenţi, puncte de lucru, etc.

Astfel, firmele au la dispoziţie un instrument complet şi fiabil de analiză, monitorizare şi optimizare a performanţei vânzărilor.

Generarea rapoartelor este extrem de simplă şi intuitivă – se aplică criteriile de filtrare şi se creează raportul. Indiferent de nivelul de detaliu, analiza dorită este gata dintr-un singur click. Rapoartele pot fi vizualizate şi tipărite direct din aplicaţie sau pot fi exportate în format PDF sau Excel pentru prelucrare ulterioară. Vezi mai multe detalii

 

Vezi si:

Lansare modul de gestiune stocuri online

Evidenţa facturilor şi plăţilor către furnizori

Facturare de pe smartphone şi tabletă

Alte noutăţi

Noua cotă standard de TVA de 20%

Programul de facturare şi gestiune Conteq a introdus noua cotă de TVA de 20%, aplicabila conform noului Cod Fiscal de la 1 ianuarie 2016.

Export facturi în SAGA

Am adăugat funcţia de export a facturilor în programul de contabilitate SAGA. Astfel, facturile emise în programul Conteq pot fi transferate cu ușurinţă în SAGA, prin funcţia de import.

citește mai mult

Modul nou de proforme recurente

Programul de facturare şi gestiune stocuri Conteq.ro cuprinde un modul nou de proforme recurente, similar celui de facturi recurente.

citește mai mult

Facturarea și gestiunea stocurilor mai simple ca niciodată

Conteq îți oferă libertatea de a lucra de oriunde.
Accesezi programul online, de pe laptop, tabletă sau telefon.

Testează 30 de zile gratuit

Nu descarci, nu instalezi nimic.