Site-ul Conteq într-o nouă prezentare

28 martie 2011

După aproape un an de la lansarea programului de facturare online Conteq, am îmbrăcat haine noi. Site-ul conteq.ro vine de acum într-o nouă prezentare, cu un layout modern şi mai atractiv. De asemenea, conţinutul a fost reorganizat astfel încât să reflecte modul în care am evoluat şi să vorbească mai bine despre ceea ce ne diferenţiază: pasiune pentru cele mai noi tehnologii şi inovaţie, un serviciu de suport şi relaţii clienţi prompt şi de cea mai bună calitate, funcţii bine gândite şi o interfaţă intuitivă, pentru a face din Conteq cel mai prietenos program de facturare.

O dată cu noua versiune a site-ului am dorit să îmbunătăţim accesul vizitatorilor la secţiunile de interes, printr-o navigare mai simplă şi o organizare mai bună a conţinutului care să aducă în prim-plan acele informaţii relevante atât pentru noii utilizatori, cât şi pentru clienţii care folosesc deja programul nostru de facturi online.

 

Vezi si:

Lansare modul de gestiune stocuri online

Noi modele de facturi în programul de facturare

Rapoarte detaliate vânzări

Alte noutăţi

Noua cotă standard de TVA de 20%

Programul de facturare şi gestiune Conteq a introdus noua cotă de TVA de 20%, aplicabila conform noului Cod Fiscal de la 1 ianuarie 2016.

Export facturi în SAGA

Am adăugat funcţia de export a facturilor în programul de contabilitate SAGA. Astfel, facturile emise în programul Conteq pot fi transferate cu ușurinţă în SAGA, prin funcţia de import.

citește mai mult

Modul nou de proforme recurente

Programul de facturare şi gestiune stocuri Conteq.ro cuprinde un modul nou de proforme recurente, similar celui de facturi recurente.

citește mai mult

Facturarea și gestiunea stocurilor mai simple ca niciodată

Conteq îți oferă libertatea de a lucra de oriunde.
Accesezi programul online, de pe laptop, tabletă sau telefon.

Testează 30 de zile gratuit

Nu descarci, nu instalezi nimic.