Stampilezi factura direct din aplicaţia de facturare

18 iunie 2010

Deşi nu mai este obligatorie prin lege, prezenţa ştampilei firmei pe factură este în continuare o practică în România. Dacă pentru facturile tipărite această problemă se rezolvă uşor prin aplicarea ştampilei pe ceea ce s-a tipărit, în cazul în care factura se trimite direct prin email, nu există nicio metodă simplă de "ştampilare".

Pentru a facilita acest lucru, am adăugat la programul nostru de facturare posibilitatea de a încărca o imagine scanată cu ştampila şi semnătura firmei, care apoi este imprimată automat pe toate facturile emise.

Facilitatea este disponibilă din meniul principal al programului de facturare, secţiunea Societatea mea-> ştampilă şi semnătură.

 

Vezi si:

Notificări automate de plată, pe email, pentru facturile scadente sau restante

Noi modele de facturi disponibile în programul de facturare

Facturare pe tabletă si telefon

Alte noutăţi

Noua cotă standard de TVA de 20%

Programul de facturare şi gestiune Conteq a introdus noua cotă de TVA de 20%, aplicabila conform noului Cod Fiscal de la 1 ianuarie 2016.

Export facturi în SAGA

Am adăugat funcţia de export a facturilor în programul de contabilitate SAGA. Astfel, facturile emise în programul Conteq pot fi transferate cu ușurinţă în SAGA, prin funcţia de import.

citește mai mult

Modul nou de proforme recurente

Programul de facturare şi gestiune stocuri Conteq.ro cuprinde un modul nou de proforme recurente, similar celui de facturi recurente.

citește mai mult

Facturarea și gestiunea stocurilor mai simple ca niciodată

Conteq îți oferă libertatea de a lucra de oriunde.
Accesezi programul online, de pe laptop, tabletă sau telefon.

Testează 30 de zile gratuit

Nu descarci, nu instalezi nimic.